Допомога творчим дітям

22/02/24

Потребу закрито. Дякуємо Людмилі Х.!

Другий рік в рамках проєкту «Успішний старт» співпрацюємо з Ніжинським коледжем культури та мистецтв ім. М. Заньковецької. Цей заклад готує працівників у сфері культури, це майбутні музиканти, хореографи, художники тощо. Керівництво закладу створює всі умови для професійного розвитку дітей, підходить індивідуально до кожного учня та в наші не легкі часи допомагає дітям міцно встояти на ногах.

Цього навчального року у проєкті 6 дітей, які є учнями цього коледжу. Всі діти талановиті, але з родин у складних життєвих обставинах, у кожного своя доля, своя історія.

Викладачі закладу, діти та ми просимо допомогти з придбанням одягу для офіційних заходів. Такого одягу потребують 5 майбутніх музикантів, адже на сцені вони повинні виглядати презентабельно. Відсутність такого вбрання доставляє дискомфорт та впливає на впевненість при виступах. Потрібні класичні білі сорочки, чорні штани та чорні туфлі.

Приблизна вартість на 5 дітей 11 300 грн. Ми сподіваємося, що завдяки вашій допомозі зможемо зібрати потрібну суму.

Банківські реквізити: UAH (гривня): UA 963223130000026009000026510 у філії АТ "Укрексімбанк" у м. Києві, ЄДРПОУ 40808785 ГО "Команда детдом.інфо". Призначення платежу: "Благодійна пожертва. Успішний старт. Одяг".


Поділитися з друзями: