Молодій мамі одиначці потрібна допомога

23/11/12

Нещодавно доля звела нас з молодою мамою, котра зараз находиться в складному становищі. Доля нашої підопічної склалася не дуже добре. Люба сирота, випускниця одного із інтернатів Сумщини. Її матір лишили прав опіки за вживання спиртного, а через деякий час мати померла. Про батька взагалі нічого не відомо. Після випуску дівчина вступила в Шостінський медичний коледж, де по завершенню навчання здобула спеціальність – медсестра. В подальшому здавалося б все налагоджувалось. Після отримання диплому, Люба переїхала до Києва працювати, оселилася у троюрідної сестри. Почала зустрічатися з хлопцем, все складюалось добре і молоді люди зняли окреме житло. А через деякий час Люба завагітніла. На п’ятому місяці вагітності батько дитини поїхав у відрядження і зник. 25 жовтня народилась здорова дівчинка, але нажаль повертатися з пологового будинку було нікуди. Добре, що є на світі добрі люді, які відізвались на її прохання про допомогу. Родина Гурових взяли дівчину до себе в оселю поки вона не знайде собі житло.
На теперішній час вкрай необхідний одяг та засоби гігієни як для дитини так і матері.
Оскільки Люба сирота, вона вже 6 років стоїть у черзі на отримання соціального житла. Тож потрібна допомога юриста, щоб зрушити справу з мертвої точки.


Про допомогу Любі на форумі: http://www.detdom.info/forum/viddamo-dityam-abo-chim-gotovi-dopomogti/molodoy-materi-odinochke-kotoroy-20-let-ochen-nuzhny-

Телефони кураторів Алла 097 924 23 75
                             Евгений 067 686 25 25


Поділитися з друзями: