Найкращі учасники проєкту «Успішний старт» Максим Д.

24/05/23

На початку навчального року, коли ми тільки познайомилися з Максимом він справив добре враження. Світлий, усміхнений, з добрими дитячими очими. Хлопець із родини зі складними життєвими обставинами, мама інвалід та й Максим також має певні проблеми зі здоров’ям.

Зараз юнак закінчує 2 курс Сквирського вищого професійного училища, в майбутньому буде слюсарем з ремонту авто. Спеціальність популярна в нас час, адже майже кожна родина має власне авто й без ремонту та обслуговування обійтися не можливо.

Протягом року не все було так добре, як хотілося, але зараз, наприкінці навчання майстер з усіх учнів відмітив саме Максима. Він наголосив, що у хлопця відбулися колосальні зміни. Максим став самостійний та зацікавлений у роботі. Навчивсь стримано та коректно поводити себе з оточуючими. Став із задоволенням навчатися новому.

На наступний навчальний рік Максим залишається в проєкті, тому звертаємося з проханням підтримати хлопця.

Місячна допомога складає 2880 грн. Вона складається зі стипендії, придбанні необхідних речей для побуту, витрат на виробничу практику та закупку матеріалів для навчання.

Реквізити для перерахування коштів: UA 16 322313 0000026005000037398 у філії АТ «Укрексімбанк» у м. Києві ЄДРПОУ 40808785 ГО «Команда детдом.інфо». Призначення платежу «Благодійна пожертва. Успішний старт». Якщо Ви бажаєте, щоб кошти було спрямовано саме на конкретного учасника, будь ласка повідомте про це координатора в особистих повідомленнях. Дякуємо.


Поділитися з друзями: